FAQ COVID19

No cal portar mascareta durant la pràctica esportiva.

Per poder accedir a la instal·lació és obligatori l'ús de mascareta. Un cop acabada l'activitat és d'obligat compliment posar-se la mascareta.

Si, en grup bombolla també. Entenem que els grups que vénen a jugar a les nostres instal·lacions han pres les mesures corresponents per assegurar l'estància en grup i no contaminar a altres persones del grup bombolla. Per més seguretat recomane'm porta un certificat amb una prova PCR realitzada les últimes 48 hores a l'activitat de Paintball Empordà. (el certificat no és una mesura de compliment obligatori per les autoritats sanitàries i per nosaltres tampoc)

Les autoritats sanitàries no han especificat ni mínim, ni màxim, de persones per equips, així i tot nosaltres hem limitat a 20 persones per equip. Imagineu un camp de futbol amb 2 equips jugant i cada un d'ells té 20 jugadors entre equip i reserves etc

Un cop dins la instal·lació i l'espai de l'activitat el grup ha de vetllar per mantenir la distància de seguretat mínima 1.5m.

A l'arribar a les instal·lacions cal netejar-se les mans amb el gel hidroalcohòlic. Trobareu el dispensador a sobre el taulell principal del Paintball.

Aquest any 2021 igual que el 2020 hem renovat el nostre material per a la pràctica del Paintball, com les mascaretes els pots de boles de les marcadores, els pots de boles extres individuals, les pistoles, etc també hem reformat les pistes de joc, les àrees comuns, les hem eixamplat per mantenir i garantir una distància de 2 metres mínim entre persones, la roba es renta a la bugaderia amb una solució especial (detergent suavitzant i antibacterià) entre 66° i 76° graus positius, les mascaretes es renten amb la mateixa fórmula que la roba i posteriorment s'aplica un segon antibacterià per guardar-les, i prèviament a la seva utilització es torna a posar una solució hidroalcohòlica antibacteriana adaptada per màscares.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Servei d’Esports Paintball Empordà.
Document basat en el “Pla d’acció pel desconfinament esportiu de Catalunya” de la Secretaria General de l’Esport, Generalitat de Catalunya. Setembre 2020.