El Paintball es practica a l'aire lliure combinant destresa, exercici físic i sobretot es caracteritza per la descàrrega d'adrenalina que es produeix i el bon rotllo que es genera.

En el joc competeixen dos equips formats per un nombre indeterminat d'entre 5 i 20 jugadors amb diferents objectius i missions a realitzar segons l'estratègia de cada equip. Els jugadors van equipats amb un mono de roba, una màscara protectora i una marcadora alimentada amb aire comprimit que dispara boles de pintura, que en realitat és colorant alimentari envoltat per una capa molt fina de gelatina, que al impactar es trenca i deixa una taca del color que sigui la bola, aquesta desapareix amb una mica d'aigua, és totalment biodegradable i no és tòxica. (a Paintball Empordà utilitzem bola d’alta qualitat que no deixa senyal si es respecta la distancia de seguretat)

Perfil dels jugadors:

L’edat mínima del jugador de Paintball es de 10 anys sempre i quan la seva constitució sigui complexa, i la màxima es de 99 anys sempre i quan el seu estat físic ho permeti, tant amb nois com amb noies.

Cal dir que no es recomanable jugar a Paintball si tens problemes coronaris, per el que fa al demes no hi ha mes contraindicacions.

Recomanem venir a jugar a Paintball amb calçat esportiu i roba còmoda tot i que nosaltres donem un mono de protecció que cobreix des de el coll fins els peus, per estar mes protegit pots portar-te uns guants fins i un mocador per el coll tot i que no es necessari.

  • De 10 a 14 anys han de venir amb un familiar directe que es faci càrrec.
  • De 14 a 16 anys han de portar una autorització signada pels pares o un familiar directe.


Venir a Paintball Empordà és l'excusa ideal per passar una molt bona estona amb els nostres amics, companys de feina o amb els familiars.

El Paintball es practica a tot el món per més de 50 països per gent de totes les edats i classes socials on el principal objectiu és passar un divertit i fantàstic dia fen esport.


Tipus de jocs

Bandera central: Camp 1 Piràmides

Es posa una bandera com a objectiu pels dos equips al centre del camp, el primer equip que aconsegueixi agafar-la i portar-la a la base contraria o aconsegueixi eliminar tots els membres de l'equip contrari haurà guanyat la partida.


Capturar la Bandera: Camp 2 obstacles

Cada equip disposa de la seva pròpia bandera a la seva base. Al mateix temps que la protegim s'haurà d'intentar capturar la bandera de l'equip enemic i portar-la a la nostra base, l'equip que aconsegueixi la bandera de l'enemic o elimini a tots els components de l'equip contrari haurà guanyat la partida.


El turó: Pista de bosc 4

Un dels dos equips haurà de protegir una zona reservada d'alt risc, si algun dels membres de l'equip contrari aconsegueix entrar dins la zona protegida dalt risc aquell equip haurà guanyat la partida.


Rescat d’Ostatges: Pista de bosc 5

Cada equip comença la partida amb un o dos ostatges desarmats de l'equip contrari a la seva base. Els equips hauran de rescatar els seu membres de la base contrària, l'equip que ho aconsegueixi haurà guanyat la partida. Els ostatges quedaran lliures en el moment que els hi posem el braçalet de l'equip, a partir de llavors deixen de ser ostatges i queden lliures amb la dificultat que qualsevol membre de l'equip contrari els pot disparar i eliminar automàticament.


Kids àrea: Pista 3

Aquesta pista de dimensions més petites és pels més menuts de tots entre 5 i 9 anys, per tal que puguin fer punteria amb una de les mateixes marcadores dels adults, acompanyats sempre d’un dels nostres monitors per tal que puguin xalar de la sensació que tenen els adults en les pistes de joc.